ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
5 tips om een fotoboek te maken
07/08/2017

Heb je ook al super veel leuke vakantiefoto’s gemaakt? Van leuke dagjes weg, uitjes met de hele familie of van alles wat je in het buitenland gezien hebt. Je geniet er extra lang van met door je foto’s te laten ontwikkelen tot een heus fotoboek. Gelukkig is het niet meer nodig om te knippen en te plakken maar kan je jouw fotoboek eenvoudig online maken en bestellen.

Hoe werkt het?
Online kan je eenvoudig aan de slag gaan met een fotoboek. Dit kan bijvoorbeeld bij Albelli of Fotofabriek. Hulp nodig bij het ontwerpen van je fotoboek? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je een fantastisch fotoboek kan maken.

1. Sorteer je foto’s
Om een snelle start te maken is het verstandig vooraf je foto’s te selecteren. Maak op je computer een mapje waar je alle foto’s naar versleept die je in je fotoboek wilt gaan gebruiken.

2. Kies een design
Fotoboeken zijn er in veel verschillende soorten en maten, liggend, staand, vierkant, fotokaft, linnenkaft, lederen kaft en ga zo maar door. Er is genoeg keuze en daarom zeker iets wat bij je past. Klik het fotoboek waar jij mee aan de slag wilt gaan aan.

Tip: Kies een themaboek zoals kinderen, strand, bruiloft, feest en nog veel meer. Albelli heeft je hier al een beetje geholpen met een leuke opmaak die perfect bij je foto’s passen.

3. Foto’s invoegen
Je kan nu aan de slag gaan met het invoeren van de foto’s. Het meest logisch is om deze op chronologisch volgorde in het boek te plaatsen. Het boek is ingedeeld met een afwisseling van standaard pagina indelingen. Heb je liever op een bepaalde pagina een andere indeling van de foto’s? Dan kan je dat natuurlijk gewoon aanpassen.

4. Tekst invoegen
Zodra alle foto’s een plekje in het boek hebben gekregen is het tijd tekst toe te voegen. Zo kan je leuke herinneringen of informatie bij de foto’s zetten. Nu zitten de herinneringen nog vers in je geheugen, maar misschien kan je over 15 jaar wel een geheugensteuntje gebruiken.

5. Clipart toevoegen
Je maakt je fotoboek helemaal af met clipart. Dit zijn een soort van digitale stickers die je bij of op je foto’s kan plaatsen. Het geeft net een extra persoonlijke touch aan je fotoboek. 

> Direct aan de slag gaan? Klik hier en maak jouw unieke fotoboek digitaal!

   
Close
Tot 2,00% CashCoins
Kortingscode van 2% korting bij Besteonderdelen.nl
Code:WGNL02
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click